Скачай застосунок

Ковбаси та копчення

Хтось колись сказав, що Черкаси – ковбасна столиця України. Не пам’ятаємо, хто то був, але він точно заходив у Делікат. Майже половина ковбас з нашого асортименту – власного виробництва. А ще в нас є свій коптильний цех.

Детальніше про ковбасу

Кулінарія від А до Я

Поки ви роздумували, що б таке смачне приготувати, ми не втримались і все зробили за вас. В Делікаті на вас чекають понад 150 свіжих готових страв. Готуємо з найсвіжіших інгредієнтів, делікатно відібраних нашими Шефами.

Власна кондитерська

Кондитерський цех – це наша вишенька на тортику. Бісквіти, мигдалевий штрейзель, лимонний курд, заварний крем, ягідні кулі… В нас знайдеться улюблене солодке для кожного з вас, бо ми самі любимо підсолодити собі буденність.

Свіжа хрустка випічка

Більше 180 різновидів випічки: в нас є все від бездріжджового хліба на натуральних заквасках, до лавашів з начинками на будь-який смак. В основі кожної хлібини – добірне цільнозернове італійське борошно.

Наші фішки:

Завжди своєчасна зарплата

Всі ми люди, всім приходять рахунки за комуналку. А ще себе треба балувати, що важливо

Робота поруч з домом

У нас 35 магазинів, а це значить, що у вас цілих 35 варіантів зручного місця роботи. А іногороднім працівникам ми надамо житло.

Навчимо, якщо бракує досвіду

Головне, щоб в очах був блиск, і хотілося вчитися. Все інше прийде з досвідом. Обіцяємо, що буде багато реальної практики.

Комфортний офіс

Маєте досвід роботи в закупках, комерції або управлінські скіли - у нас ви можете реалізувати власний потенціал. У нас комфортний та сучасний офіс, власний кафетерій, смачна кава та дружній колектив.

Зручний графік роботи

Ви сова і спите до 12? Або ж ви молода мама і можете працювати не більше 5 годин на добу? Підберемо вам зручний графік, не переживайте.

Знижки та пільгові обіди

Ви отримаєте спеціальну дисконтну картку, яка дозволяє купувати все в магазинах мережі «Делікат» зі знижкою. А ще й обіди в супермаркетах за пільговими цінами.

Ми ж бачимо, що змогли вас зацікавити.

Заповніть анкету,
і протягом 1 доби наш спеціаліст з кадрів зв'яжеться з вами.

Якщо бажаєте швидко отримати відповідь, ви можете зателефонувати до нас і ми вам все розповімо:

+38 (093) 846 99 38

+38 (067) 528 65 61

Час роботи:

Пн-Пт 09:00-18:00

Відкриті вакансії можете переглянути тут.

Переглянути вакансії